Jutut

Kiinnostavia kirjailijoita, hyvää tekeviä teoksia!

Mitä tekee vanhempi, kun prinsessalla menee herne nenään

15.03.2021   |  Juttu - Lasten Keskus

Lapsen kiukun kohtaaminen vie vanhemman vastatusten myös omien kiukkureaktioidensa kanssa.  Prinsessa ja herne nenässä -kirjan kirjoittanut Heli Pruuki oli Valopäät-podcastin vieraana juttelemassa lapsista, vanhemmista ja kiukusta.

lue lisää

Lomalukemista hiihtolomaviikoille!

19.02.2021   |  Juttu - Lasten Keskus

Talvisen ulkoilun lomassa on välillä hyvä ottaa mukillinen kaakaota ja käpertyä hetkeksi lukemaan. Kokosimme lukuvinkkejä lomalaisille ja laitoimme vinkkilistalle nostetuille kirjoille kepeät lomahinnat hiihtolomaviikkojen ajaksi. Nämä teokset nyt -30 % verkkokaupastamme 14.3. asti!

lue lisää

Hyppää hippaa – kattava liikunnan ideapankki lasten ja nuorten parissa työskenteleville

16.02.2021   |  Juttu - Lasten Keskus

Arvostelu Hyppää hippaa — Motoristen taitojen leikkikirja on loistava materiaapankki kaikille lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Kirjan leikki-ideat ovat kulkeneet lasten matkassa koulun välitunneille ja lähipuistoon lasten yhteisiin leikkihetkiin, kirjoittaa fysioterapeutti ja liikunta-alan yrittäjä Elina Vähäaho Hyppää hippaa -kirjasta.

lue lisää

Hauskoja hetkiä ja kivaa luettavaa

15.02.2021   |  Juttu - Lasten Keskus

Lukemisen iloa, ihmeellisiä kysymyksiä ja jännittäviä tarinoita! Helvi ja Sointu ovat kirjoista ja lukemisesta innostuneita alakoululaisia. Vlogisarjassaan he juttelevat erilaisista kirjoista:

lue lisää

Satumaiset runot heräävät eloon

12.01.2021   |  Juttu - Lasten Keskus

Näyttelijä Lotta Vaattovaara tulkitsee Jukka Itkosen satumaisia runoja kirjasta Seitsemän kääpiön rytmiorkesteri. 

lue lisää

Innostavia ideoita lasten ja nuorten monipuoliseen liikuntaan – Hyppää hippaa

17.11.2020   |  Juttu - Lasten Keskus

"Hyppää hippaa – motoristen taitojen leikkikirja on innostava, selkeä ja käytännönläheinen teos, josta saa paljon ideoita lasten ja nuorten monipuoliseen liikuntaan", kirjoittaa lasten liikunnan asiantuntija, valmentaja ja kouluttaja Johanna Luttinen.

lue lisää
Scroll Up