Jutut

Kiinnostavia kirjailijoita, ajankohtaisia asioita!

Lasten Keskus Turun kirjamessuilla

27.09.2023   |  Juttu - Lasten Keskus

Tervetuloa kuuntelemaan ja tervehtimään kirjailijoitamme Turun kirjamessuilla! Kirjailijoitamme on ohjelmassa seuraavasti. Pe 29.9.  Seita klo 16.30 MATKA YLI AIKOJEN. (Lasten Keskus) Kirjailijat MARKETTA PYYSALO ja Juha Hurme keskustelevat Pyysalon filosofisen lastenromaanin teemoista. Voiko ajassa matkustaa? Ja jos voi, niin miten?…

lue lisää

Lasten Keskus mukana Educa-messuilla

23.01.2023   |  Juttu - Lasten Keskus

Suomen suurin opetusalan tapahtuma järjestetään jälleen Messukeskuksessa, Helsingissä 27.–28.1.2023. Lasten Keskus on mukana Educassa yhdessä Edukustannuksen kanssa, tule moikkaamaan! Käy tervehtimässä meitä osastollemme 6c50, kuuntele kiinnostavaa ohjelmaa ja tapaa varhaiskasvatuksen kollegoitasi vaka-väen somemiitissä. Meillä tapahtuu: PERJANTAI 27.1. 12.00 Varhaiskasvattajien somemiitti (@vakaopevinkkaa). Lasten Keskus 6c50. 13.00 JokaLapsi –…

lue lisää

Jukka Itkonen ottaa maailmasta selvää kirjoittamalla

13.10.2021   |  Juttu - Lasten Keskus

Runoilija Jukka Itkosen jo kuudella vuosikymmenellä jatkunut tekstintekijän ura käsittää runoutta, proosaa, laulutekstejä, suomennoksia ja näytelmiä. Itkosen tekstit ovat aina puhutelleet monen ikäisiä, eikä ihme, sillä uudet näkökulmat ja asioiden suhteellisuuden näkeminen ovat hänen tekstiensä ydintä.

lue lisää

Mitä tekee vanhempi, kun prinsessalla menee herne nenään

15.03.2021   |  Juttu - Lasten Keskus

Lapsen kiukun kohtaaminen vie vanhemman vastatusten myös omien kiukkureaktioidensa kanssa.  Prinsessa ja herne nenässä -kirjan kirjoittanut Heli Pruuki oli Valopäät-podcastin vieraana juttelemassa lapsista, vanhemmista ja kiukusta.

lue lisää

Lomalukemista hiihtolomaviikoille!

19.02.2021   |  Juttu - Lasten Keskus

Talvisen ulkoilun lomassa on välillä hyvä ottaa mukillinen kaakaota ja käpertyä hetkeksi lukemaan. Kokosimme lukuvinkkejä lomalaisille ja laitoimme vinkkilistalle nostetuille kirjoille kepeät lomahinnat hiihtolomaviikkojen ajaksi. Nämä teokset nyt -30 % verkkokaupastamme 14.3. asti!

lue lisää

Hyppää hippaa – kattava liikunnan ideapankki lasten ja nuorten parissa työskenteleville

16.02.2021   |  Juttu - Lasten Keskus

Arvostelu Hyppää hippaa — Motoristen taitojen leikkikirja on loistava materiaapankki kaikille lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Kirjan leikki-ideat ovat kulkeneet lasten matkassa koulun välitunneille ja lähipuistoon lasten yhteisiin leikkihetkiin, kirjoittaa fysioterapeutti ja liikunta-alan yrittäjä Elina Vähäaho Hyppää hippaa -kirjasta.

lue lisää