Tulostettavat materiaalit

Tältä sivulta löydät kootusti varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen oppimateriaaleihin ja lasten tietokirjoihin liittyviä tulostettavia materiaaleja ja erilaisia ideoita opetukseen.

Kasa-lastenkirjan etukansi.KASA

Katkenneita oksia, kuusenneulasia, kukan alkuja ja tammenterhoja. Kasa koostuu milloin mistäkin ja muuttuu vuodenaikojen mukana. Kirja on kunnianosoitus lapsille, jotka löytävät taikaa, kauneutta ja ihmeteltävää myös näennäisesti mitättömissä ja vaatimattomissa asioissa!

Lataa ja tulosta tästä Emilia Erfvingin tekemiä tehtäviä ja värityskuvia.

 

PIPUNAN IKIOMA NAPA – Jokaisella on oikeus päättää omasta kehostaan nyt verkkokaupassamme -30 %!

Harkittu kertomus voimavaraistaa ja auttaa lasta puolustamaan oikeuksiaan ja rakentamaan myönteistä suhtautumista omaan kehoon.

Kirjan ja valoisan tarinan kanssa puhut helposti lapsen kanssa kehoon ja itsemääräämisoikeuteen liittyvistä itsesuojelun ja toisten kunnioittamisen taidoista.

Lataa ja tulosta tästä tarinaan liittyvät värityskuvat.

 

 

KUMMAA on uusi, elämyksellinen esiopetusmateriaali, joka vie pienet tutkijat uteliaisuutta kutkuttavaan ja kummastuttavaan seikkailuun.

Tulosta tästä käyttöösi kesätehtävä uusille eskarilaisille tai pientä puuhaa kotipäiviin. (Tulosta kesätehtävä kaksipuolisena ja taita se A5-vihkoseksi.)

Kummaa-hahmot värityskuvina

Numeroharjoituksia

Kevätseuranta

Vipin jumppaliikekortit

Kesätehtävä uusille eskarilaisille

 

 

 

PALOVAARIN TURVAOPPAAN lopuksi voi suorittaa tuikitärkeän turvapassin!

Palovaarin turvaopas verkkokaupassamme nyt -30 %!

Lataa ja tulosta turvapassi tästä.

 

 

 

 

 

Uusi Matikasta moneksi – Toiminnallista matematiikkaa varhaiskasvatuksesta esiopetukseen

Monipuolinen, käytännönläheinen käsikirja sisältää ideoita ja vinkkejä leikinomaisen toiminnan avulla tapahtuvaan matematiikan oppimiseen.

Kirjan työskentelyihin liittyvät 100-kalat voit tulostaa tästä:

Matikasta moneksi -kirjan 100-kalat

Loogiset kalat

 

 

 

 

LOGICOT ovat esi- ja alkuopetuksen tehtäväsarjoja. Ne koostuvat kahdesta erilaisesta pelikehyksestä ja tehtäväkorteista. Tehtäväkortit on jaoteltu aihealueittain ja niiden tehtävät vaikeutuvat asteittain. Logico-passit on koottu omalle sivulleen.

Pääset tulostamaan passit tästä.

 

 

SUKUSEIKKAILU – Kuka minä olen, mistä minä tulen? Nikke ja Noora tekevät aikamatkaa sukujuurilleen. heidän kanssaan pääsee tutustumaan oman suvun henkilöihin, paikkoihin, arkeen ja elämänkaareen välineinä mm. sukupyrstö, sukubussi, nukkekoti Villa Esi-isä ja suvun suuri vuosikalenteri. Tulosta materiaalit tästä!

Sukujuna

Sukupyrstö

Maantietoa: sukukartta

Sukutalot

Sukukysymykset

24 joulukysymystä

 

 

MOLLI on pieni ja kiukkuinen (mutta pohjimmiltaan kovin herkkä ja sydämellinen) olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Katri Kirkkopellon luoma hahmo käsittelee isoja tunteita: ystävyyttä ja yksinäisyyttä, kaipausta ja sisukkuutta, pelkoa ja rohkeutta, kuvitelmia, ennakkoluuloja ja erilaisuuden hyväksymistä.

Kurkkaa tulostettavia värityskuvia ja muuta mukavaa tekemistä Mollin maailmasta!

 

 

VESIKIRJA on kunnianosoitus vedelle ja erityisesti suomalaiselle puhtaalle vedelle ja vedenpuhdistustyölle!  Alakouluikäisille suunnattu kirja on järeä tietopaketti, joka avaa silmät arvostamaan usein itsestäänselvyytenä pitämäämme elämän eliksiiriä.

Vesikirjaan on tehty opetusvinkkejä maaliskuussa vietettävää Vesipäivää varten tai tehtäväksi muuten vain! Kirja nyt verkkokaupassamme -30 %.

Tulosta vinkit tästä. 

 

 

PUHEKUPLIA – lapsen puheen ja kielellisen tietoisuuden kehittäminen -kirja tukee kasvattajia lasten kielellisten valmiuksien kehittämisessä ja tuo kielelliseen harjoitteluun systemaattisuutta ja iloa.

Tulostettavat lisätehtävät Puhekuplia -kirjaan sisältävät mm. Ville Virtahevon kielijumpan, kuvakortit, arvoitusten onkimisen, bingo-lotto -kortit ja tavupolku-pelin.

Tulosta lisätehtäviä tästä.

Scroll Up