Tulostettavat materiaalit

Tältä sivulta löydät kootusti varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen oppimateriaaleihin ja tietokirjoihin liittyviä tulostettavia materiaaleja ja erilaisia ideoita opetukseen.

 

 

Uusi Matikasta moneksi
– Toiminnallista matematiikkaa varhaiskasvatuksesta esiopetukseen

Monipuolinen, käytännönläheinen käsikirja sisältää ideoita ja vinkkejä leikinomaisen toiminnan avulla tapahtuvaan matematiikan oppimiseen.

Kirjan työskentelyihin liittyvät 100-kalat voit tulostaa tästä:

Matikasta moneksi -kirjan 100-kalat

Loogiset kalat

 

LOGICOT ovat esi- ja alkuopetuksen tehtäväsarjoja. Ne koostuvat kahdesta erilaisesta pelikehyksestä ja tehtäväkorteista. Tehtäväkortit on jaoteltu aihealueittain ja niiden tehtävät vaikeutuvat asteittain.

Tulosta Logico-passit alla olevan painikkeen kautta avautuvalta sivulta.

 

HUISKE on elämyksellinen, eheyttävä ja mielikuvitusta ruokkiva esiopetusmateriaali! Se on vuoden kestävä seikkailu, jossa eläydytään, opitaan ja tullaan himpun verran isommiksi.

Lähde mukaan seikkailuun, tutustu materiaaliin ja tulosta lisätehtäviä ja värityskuvia Huiskeen omalta sivulta, joka avautuu alla olevasta painikkeesta.

 

MOLLI on pieni ja kiukkuinen (mutta pohjimmiltaan kovin herkkä ja sydämellinen) olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Katri Kirkkopellon luoma hahmo käsittelee isoja tunteita: ystävyyttä ja yksinäisyyttä, kaipausta ja sisukkuutta, pelkoa ja rohkeutta, kuvitelmia, ennakkoluuloja ja erilaisuuden hyväksymistä.

Kurkkaa tulostettavia värityskuvia ja muuta mukavaa tekemistä Mollin kanssa Mollin omilta sivuilta!

 

 

 

 

 

VESIKIRJA on kunnianosoitus vedelle ja erityisesti suomalaiselle puhtaalle vedelle ja vedenpuhdistustyölle!  Alakouluikäisille suunnattu kirja on järeä tietopaketti, joka avaa silmät arvostamaan usein itsestäänselvyytenä pitämäämme elämän eliksiiriä.

Tulosta tästä Vesikirjan opetusvinkit maaliskuussa vietettävää Vesipäivää varten!

 

 

 

 

 

VILLI VETURI on eheytetty ja toiminnallinen esiopetusmateriaali, jossa integroituvat äidinkieli, matematiikka ja ympäristö- ja luonnontieto.

Villi Veturi -tehtäviä ja sekä lattiatarinakuvia, matematiikan lisätehtäviä, tavupelin ynnä muuta voit tulostaa alla olevan painikkeen kautta avautuvalta sivulta.

Scroll Up