Logico

Logicot ovat esi- ja alkuopetuksen tehtäväsarjoja. Ne koostuvat kahdesta erilaisesta pelikehyksestä, ja tehtäväkorteista, joita saa 16 kortin sarjoissa sekä bokseista.

Tehtäväkortit on jaoteltu aihealueittain ja niiden tehtävät vaikeutuvat asteittain. Korttien tehtäviä ratkotaan pelikehyksen avulla.

Logicoa voi käyttää niin yksin kuin yhdessä, ohjatusti tai omaan tahtiin. Tehtävät toimivat sekä lisätehtävinä nopeasti eteneville että tukitehtävinä hitaammin eteneville. Lapsen kehitystasoa vastaavat, hauskat ja monipuoliset tehtävät takaavat lapselle onnistumisen elämyksiä ja oppimisen iloa.

Voit tutustua ja tilata Logico-tuotteita verkkokaupastamme.

Logico Piccolo -sarjan passeja voit tulostaa alta. Logico Primo -tehtäväkortteihin passeja ei ole saatavilla.

Kummaa Logicojen kannet ja pelilauta

Mitä Kummaa? Logico Piccolo

Kummaa-esiopetusmateriaalin tuoteperheeseen kuuluvien Mitä Kummaa? Logico Piccolo -korttisarjojen selkeät ja innostavat tehtävät sopivat opetuksen eriyttämiseen ja lisätehtäväksi esi- ja alkuopetukseen.

Mitä Kummaa? – Äänteitä ja kerrontaa kehittää kielellistä tietoisuutta. Korttisarjalla harjoitellaan mm. kielellistä hahmottamista, päättelyä, kerrontaa, alkuäänteitä sekä ylä- ja alakäsitteitä.

Mitä Kummaa? – Lukumääriä ja päättelyä kehittää matemaattisia valmiuksia.  Tehtävissä edetään hahmottamisesta lukumäärän käsitteeseen. Tehtävät sisältävät myös vertailua, lukujonotaitoja ja sarjoittamista.

Mitä Kummaa? Logico Piccolo -korttisarjat löydät Kummaa-tuotesivulta.

Kokeile koodausta Logico Piccolo

Kokeile koodausta Logico Piccolo -korttisarjan tehtävissä harjoitellaan mm. loogista ja kriittistä ajattelua, sarjoittamista, ongelmien ratkaisemista sekä syy- ja seuraussuhteiden ymmärtämistä. Myös tämä uusi korttisarja sisältää 16 tehtäväkorttia yli 5-vuotiaille koodarinaluille.

Tulostettavat Logico Piccolo -passit