Iloa oppimiseen!

Julkaisemme tasokasta ja monipuolista ammattikirjallisuutta eri ikäkausien parissa työskenteleville kasvattajille. Esimerkiksi Logico-oppimateriaali on jo yli 20 vuoden ajan toiminut opetuksen eriyttämisen välineenä lukuisissa suomalaisissa alakouluissa. Logico on suosittu myös erityistä tukea tarvitsevien lasten opetuksessa.

Tavoitteenamme on tarjota esiopetuksessa ja alakoulussa työskentelevälle opettajalle laadukkaita välineitä arjen pyörittämiseen ja opetuksen ideointiin. Pienille koululaisille haluamme tehdä oppimisesta entistä iloisempaa, elämyksellisempää ja innostavampaa!

Elämykselliset lastenkirjamme käsittelevät tärkeitä teemoja kuten ystävyyttä, auttamista sekä erilaisuuden hyväksymistä ja näin tukevat tunnekasvatusta. Laadukkaat lapsille ja varhaisnuorille suunnatut tietokirjamme innostavat tutkimaan maailmaa ja sen ilmiöitä.

Kummaa

Kummaa on uusi, elämyksellinen esiopetusmateriaali, joka vie pienet tutkijat uteliaisuutta kutkuttavaan ja kummastuttavaan seikkailuun!

Lue lisää

Huiske

Huiske on elämyksellinen, eheyttävä, mielikuvitusta ruokkiva ja lasta osallistava esiopetusmateriaali.

lue lisää

Logico

Logicot ovat esi- ja alkuopetuksen tehtäväsarjoja. Logicoa voi käyttää niin yksin kuin yhdessä, ohjatusti tai omaan tahtiin.

lue lisää

Hei, kaikki toimii!

Hei, kaikki toimii -opetuspaketti opetuksen tueksi!

lue lisää

Kasvattajan tueksi

lue lisää
Scroll Up