Kummaa-esiopetusmateriaali

KUMMAA on uusi, elämyksellinen esiopetusmateriaali, joka vie pienet tutkijat uteliaisuutta kutkuttavaan seikkailuun! Kokeneiden pedagogien yhteistyönä syntynyt materiaali on ehyt ja innostava kokonaisuus, jossa tutkimalla oppiminen, leikki, yhdessä tekeminen, vuorovaikutus ja erilaisuuden kunnioittaminen ovat tärkeitä teemoja.

Esiopetuksen keskeiset uudet sisällöt, kuten laaja-alainen osaaminen, mediakasvatus, monilukutaito sekä tiede- ja teknologiakasvatus saavat materiaalissa runsaasti tilaa. Materiaali auttaa opettajaa nostamaan lasten vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet osaksi pedagogiikkaa.

Tulosta alta kesätehtävä uusille eskarilaisille ja eskaritodistus esikouluvuoden päättäville!

Hinta 22,50 | Koko 210 x 280 mm | 112 s.
Nid., liepeet, nelivärikuvat
ISBN 978-952-354-052-1

Kummaa – esiopetus, Oppilaan kirja

Esikoululaisen kirja on valloittava, eheä ja selkeä kokonaisuus, jossa ihmetellään, tutkitaan, leikitään ja seikkaillaan yhdessä mainioiden satuhahmojen kanssa.

Esiopetuksen opetussuunnitelman perusteiden keskeiset sisällöt ja tavoitteet on huomioitu lapsen tehtävissä raikkaalla otteella: yhdessä tekeminen, itsearviointi, lapsia ympäröivän todellisuuden ihmettely, tutkimalla oppiminen ja tiedekasvatus kulkevat kirjan tehtäviä yhdistävänä punaisena lankana. Jaksoissa toistuvat selkeät elementit tukevat kielellisten ja matemaattisten valmiuksien oppimista. Tehtävissä on tilaa lapsen oivalluksille ja kädenjäljelle.

Äännetietoisuuden kehitystä tukee mm. kirjan liepeeseen sijoitettu hauska salakirjoitus-näppäimistö kutkuttavine tehtävineen.

Kirjailija Reetta Niemelän luomat ihastuttavat ja samaistuttavat satuhahmot saapuvat Kutkuli-planeetalta tutkimaan Maata. Teemu Juhanin raikkaan värikäs kuvitus luo unohtumattomat puitteet esiopetusvuoden seikkailulle.

Kirjan tekijät: Aino Gunn, Heli Hemilä, Jerkka Laakkonen, Reetta Niemelä, Teemu Juhani

Hinta 55,00 | Koko 210 x 295 mm | Noin 250 s.
Nid., nelivärikuvat
ISBN 978-952-354-053-8

Kummaa – esiopetus, Opettajan opas

Selkeä opas sisältää Kummaa-materiaalin sadut sekä runsaan ideapankin materiaalin käyttöön esiopetusvuoden aikana.

Jaksojen sisällöt on teemoitettu esiopetuksen opetussuunnitelman monipuoliset työtavat huomioiden tutkijan, leikkijän, liikkujan ja taiteilijan osuuksiin. Opas tarjoaa opettajalle tuoreita näkökulmia ja ideoita tutkimalla oppimiseen, tiedekasvatukseen, media- ja teknologiakasvatukseen, monilukutaitoon sekä pedagogiseen dokumentointiin.

Oppaaseen on koottu uudenlaisia välineitä toiminnan suunnittelun, vuorovaikutuksen ja opettajan työn arvioinnin sekä perheiden osallistamisen tueksi.

Kirjan tekijät: Aino Gunn, Heli Hemilä, Jerkka Laakkonen, Reetta Niemelä, Teemu Juhani

Hinta: 49,90 | Koko A4
Noin 25 s., hahmot kaksipuolisia
Tuotenumero: 6418132001422

Kummaa-materiaalipaketti

Kummaa-materiaalipaketti sisältää kaksipuoliset kuvat materiaalin hahmoista, aakkos- ja numerotaulut sekä tunne-pelikortit. Kaikki pahvikortit on laminoitu, joten ne kestävät hyvin käytössä.

Materiaalin tekijät: Aino Gunn, Heli Hemilä, Jerkka Laakkonen, Teemu Juhani

Hinta 29,00
Tuotenumero: 6418132001422
LKCD-23

Kummaa-laulut (DC)

Laadukkaasti toteutettu äänite sisältää Kummaa-esiopetusmateriaalin teemoihin sävellettyjä uusia lauluja. Hilpeät sanoitukset ja eri musiikkityylejä edustavat sovitukset saavat nauramaan ja liikuttumaan.

Sävellyksistä ja sovituksista vastaavat musiikin huippuammattilaiset, säveltäjä-tuottaja Jussi Lampela, Iiro Rantala sekä Mimmit-yhtyeestä tuttu Pauliina Lerche. Laulujen sanoitukset ovat Reetta Niemelän ja Maisa Tonterin käsialaa.

Lauluista on saatavana myös instrumentaaliversiot.

Kuuntele näytteitä!

Hinta: verollinen koululisenssi vuodeksi 78,95 e
ISBN 978-952-354-054-5

Kummaa – esiopetus, Digiaineisto

Koululisenssi 12 kk

Digiaineistossa seikkaillaan riemastuttavalla ja uteliaisuutta kutkuttavalla Kutkuli-planeetalla, josta Kummaa-materiaalin satuhahmot ovat kotoisin. Kunkin hahmon kotoa löytyy runsaasti hauskoja, vaihtuvia tehtäviä, joiden avulla lapset pääsevät yhdessä harjoittelemaan erilaisia tietoja ja taitoja. Drillaavat tehtävät kehittävät kielitietoisuutta ja matemaattisia taitoja ja täydentävät lapsen kirjan tehtävistöä.

Lisäksi aineistosta löytyy opettajalle suunnattua lisä- ja tukimateriaalia sekä Kummaa-materiaalin sadut ja laulut äänitteinä.

Scroll Up