Tietokirjailijapalkinto Satu Kaskelle

 

Satu Kaski Marianne Miettinen Onnistumisen taidot kirjan kansiSuomen Tietokirjailijat ovat myöntäneet psykologi, valmentaja ja kirjailija Satu Kaskelle tietokirjailijapalkinnon tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta. Tietokirjailijapalkinnot jaettiin Helsingin Kirjamessuilla lauantaina 27.10.2018.

Satu Kaski on psykologian tohtori ja urheilupsykologi. Hän on työskennellyt urheilun parissa koko työuransa ajan. Urheilupsykologina hän on auttanut urheilijoita, valmentajia, seuroja ja urheilujärjestöjä valmentautumisen psykologian laajalla kentällä. Hän on yksi alan uranuurtajista Suomessa.

Satu Kaski on julkaissut Kirjapajan kanssa useita yleistajuisia, ihmisten arkiseen elämään ja kokemusmaailmaan nivoutuvia teoksia. Yhdessä psykologi Vesa Nevalaisen kanssa hän on kirjoittanut teokset Ikävät ihmiset – kuinka selviytyä hankalien tyyppien kanssa (2015), Jo riittää – irti kiusaamisesta ja kiusaajista (2017), Oy Ihminen ab – elämisen jalo taito (2013) sekä Pessimisti ei pety, eli miksi elämässä ei aina kannata odottaa liikoja (2011).

Kasken tuorein teos Onnistumisen taidot – löydä tie tavoitteisiin (2018) on syntynyt yhteistyössä jalkapallovalmentaja Marianne Miettisen kanssa.

”Satu Kaski on moderni tietokirjailija, jolla on ollut oma yritys lähes 20 vuotta. Kirjojen kirjoittamisen lisäksi hän kouluttaa, valmentaa ja konsultoi. Hänen kirjansa ovat asiantuntijan työtä: ne sisältävät yleistajuisesti tärkeää tietoa huumoriakaan unohtamatta”, Suomen tietokirjailijoiden perusteluissa mainitaan.

Tietokirjailijapalkinnot jaettiin nyt kahdeksannentoista kerran. Palkinnon saivat myös Helsingin yliopiston poliittisen historian professori emeritus Seppo Hentilä, viestinnän kouluttaja ja yrittäjä Katleena Kortesuo, biologi ja tiedetoimittaja Pertti Koskimies ja musiikkitoimittaja Jake Nyman.

Palkinto on suuruudeltaan 8 000 euroa. Suomen tietokirjailijat ry:n palkinnot rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla.

 

Lisätiedot:

Suomen tietokirjailijat ry
Anne Rutanen | viestintäpäällikkö
050 351 2771 | anne.rutanen@suomentietokirjailijat.fi
www.suomentietokirjailijat.fi

Satu Kaski | 050 590 4235 | satu.kaski@clearmind.fi

Kirjapaja
Piia Latvala | vt. viestintäpäällikkö
044 331 8439 | piia.latvala@kirjapaja.fi

- Tutustu myös näihin -

Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon fantasiaromaani M...

lue lisää

Uudessa Lasten virressä lasten ääni kuuluu monin tavoin

lue lisää

Lasten Keskus Helsingin Kirjamessuilla 2022

lue lisää