Kiinnostavia henkilökuvia sekä tietokirjoja mm. kulttuurin, terveyden, hyvinvoinnin ja elämäntaidon alueilta

Kirjapaja kesä ja syksy 2020 katalogin kansiKIRJAPAJA julkaisee tulevalla Kesä ja syksy 2020 -kaudella monipuolisen valikoiman uutuuksia. Kiinnostavien henkilökuvien ohella tarjolla on kulttuuria, historiaa, urheilua ja elämäntaitoa, hyvinvoinnin, terveyden, kasvatuksen ja hengellisen elämän aiheita sekä harraste- ja runoteoksia. Alla poimintoja:

Matin maailma – Äärimmäisyyksien ihminen ja urheilija Matti Nykänen on Jouko Vuolteen ja Arto Terosen ainutlaatuinen, puhutteleva teos ihmisestä nimeltä Matti Nykänen. Se kertoo poikkeuksellisen lahjakkaasta urheilijasta, josta tuli legenda mutta myös roolinsa vanki.

Teemu Laajasalon teoksessa Kyllä tämäkin voidaan suvaita saamme kurkistaa tunnetun esiintyjän ja kirkonmiehen julkikuvan taakse. Laajasalo kertoo kohtaamisistaan ja kokemuksistaan, ottaa kantaa, paljastaa ja liikuttaa. Ääripäiden ajassa hän puolustaa kohtuutta ja toisen ymmärtämistä.

Annina Holmbergin ja Olli Löytyn Ina ja Tito – Kohtauksia Collianderien taiteilijaliitosta piirtää moniulotteisen kuvan taiteilijapariskunnan elämästä ja yhteisestä taipaleesta. Se on kirja taiteesta ja rakkaudesta, mutta myös perheestä, arjesta ja kumppanuudesta.

Emil Antonin Kahden virran maa – Sivilisaation ja kristinuskon irakilainen tarina on mukaansatempaava tietokirja Irakin historiasta, kansoista ja rikkaasta kulttuurista. Teos haastaa miettimään, mitä muuta tiedämme Irakista kuin sodat ja turvapaikanhakijat.

Reijo Laatikainen kirjoittaa Verensokeri haltuun – Eroon esidiabeteksesta -teoksessaan keinoista, joilla tyypin 2 diabeteksen puhkeaminen voidaan estää ruokavalintojen ja ruokailutottumusten avulla.

Kauden kirjailijanimiä ovat lisäksi mm. Ulla Anttila, Tommy Hellsten ja Tiina Tuomikoski, Anna-Mari Kaskinen, Jenni Kiviniemi, Taina Laane, Satu Pekkala, Hannu Pelttari, Päivi Nurmi, Heli Pruuki, Olli Seppälä, Outi Virtanen ja Katariina Vuori.

Linkki katalogiin: https://issuu.com/kirjapaja/docs/esite_syksy20kp_final_lr

- Tutustu myös näihin -

Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon fantasiaromaani M...

lue lisää

Uudessa Lasten virressä lasten ääni kuuluu monin tavoin

lue lisää

Lasten Keskus Helsingin Kirjamessuilla 2022

lue lisää