Kirjan ja ruusun päivää vietetään 23.-28.4.2019

Kirjan ja ruusun päivän kampanja juhlistaa kirjallisuutta, tarinoita, lukemista – ja kirjakauppoja, uusien maailmojen ja kohtaamisten keitaita. Kampanjan aikana kustantamomme seuraavat kirjat ovat tarjouksessa verkkokaupassamme -30 %.

 

Säihkettä ja riemua juhlapöytään!

ALIX CAREY: Herkkuja yksisarvisten tapaan.

Sirottele ympärillesi iloa värikkäillä herkuilla. Tarjoa ripaus säihkettä ja taikaa sateenkaaren takaa. Loihdi lumottua jäätelöä, tuikkivia torttuja, sateenkaarismoothieita, unelmaleipiä, keijupölymacaroneja ja tietenkin yksisarviskuppikakkuja. Kirjan ohjeiden avulla teet monenlaisia ihanuuksia täytekakuista ja pikkuleivistä suolaisiin tarjottaviin ja näyttäviin juomiin.

 

Tilaa täältä!

 

 

 

Täytettävä kirja matkakumppanina hyvään oloon

RAPHAËLLE GIORDANO: Omien hetkien kirja. Hyvän elämän oivalluksia

Hyvää oloa, onnellisuutta, iloa ja mielenrauhaa. Kaikkea tätä yhdessä kirjassa. Kun kirjaat ilosi, surusi ja tavoitteesi itsellesi ylös, on tavoitteet helpompi saavuttaa. Pienin askelin muutos seuraa kuin huomaamatta. Tämä kaunis kirja sisältää kysymyksiä elämän eri alueista, kuten ystävyydestä, onnesta, perheestä, terveydestä, työstä ja rakkaudesta. Se kannustaa pohtimaan omia tarpeita, arvoja ja unelmia sekä tyyneyden,inspiraation, luovuuden, intuition ja energian lähteitä.

 

Tilaa täältä!

 

 

Helppoa ja hauskaa piirtelyä niin aikuisille kuin lapsillekin

SARAH ALBERTO: Kawaii – piirrä söpöä.  Yli 100 suloista ja hauskaa ideaa

Opi piirtämään suloisia pikkukuvia helposti! Yksinkertaisista muodoista syntyy vaihe vaiheelta vaikkapa pulleita pingviinejä, mehukkaita hedelmiä tai taianomaisia yksisarvisia – kawaii-tyyliin totta kai.Näillä hauskoilla hahmoilla ja esineillä kuvitat kalentereita, päiväkirjoja ja vihkoja tai koristelet kortteja ja kutsuja. Myös kirjassa on runsaasti tilaa piirtelyyn.

 

Tilaa täältä!

 

 

Hyväntuulista elämänviisautta laiskiaisilta!

TIM COLLINS: Ihana laiskuus. Leppoisuutta ja laiskiaisviisautta

Ota lungisti eläinkunnan ekspertin vinkein. Laiskiaismainen näkökulma tarjoaa tyyneyttä ja mielenrauhaa. Laiskiaiset opastavat leppoistamisen ja itsevarmuuden saloihin, ja kääntävät arkesi ylösalaisin. Meillä on luonnon asiantuntijoilta paljon opittavaa, oli kyse sitten asenteista, unesta, työelämästä, matkustelusta, vanhemmuudesta tai joukkoliikenteestä.

 

Tilaa täältä!

 

 

TIINA LAANINEN (toim.): Parasta laatua - Siskovoimaa nyt ja aina

Mitäpä naisen elämä olisi ilman uskottuja ystäviä, sielun siskoja ja arjen pelastavia enkeleitä, joilla on aina tarjottavanaan lohduttava olkapää, hätäsalmiakkia, hyviä neuvoja ja ehjät sukkahousut - tai ainakin kynsilakkaa purkaantuneen paikkaamiseen. Siskot ovat läsnä niin elämän maanantaissa kuin perjantaissa ja tuntevat toisensa kuin meikkipussinsa. Siskot ansaitsevat maljan!

 

Tilaa täältä!

 

 

 

Hytti, Immonen, Onnenkukkia kirjan kansiSANNA HYTTI (toim.): Onnenkukkia. Runoja.

Onnenkukkia-teos johdattaa kesäiseen valon ja vihreyden valtakuntaan. Kotimaisten runoilijoiden tekstit
tuovat mukanaan kukkien kauneuden ja valoisan vuodenajan ihmeen.

Onnenkukkia-teoksella onnittelet ja muistat läheistäsi ja iloitset hänen kanssaan. Luonnon kauneuden äärelle kutsuva teos on kirja-aarre, jonkaluo on ilo palata yhä uudelleen.

Tilaa täältä!

 

 

 

 

Lue lisää Kirjan ja ruusun päivästä!

- Tutustu myös näihin -

Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon fantasiaromaani M...

lue lisää

Uudessa Lasten virressä lasten ääni kuuluu monin tavoin

lue lisää

Lasten Keskus Helsingin Kirjamessuilla 2022

lue lisää