Haluatko kirjailijaksi?

Kerro meille kirjaideasi!

Lähetä meille kopio käsikirjoituksestasi tai kuvaus ideastasi ja mahdollisesta kuvituksesta. Kuulemme mielellämme tietokirjaideastasi jo suunnitteluvaiheessa.

Mikäli sinulla ei ole vielä valmista käsikirjoitusta, sisällytä ehdotukseesi sisällysluettelo tai hahmotelma siitä sekä synopsis, joka selventää suunnittelemaasi kokonaisuutta. Sisällytä ehdotukseesi mielellään myös malliluku.

Käsikirjoituksen lähettäminen

Toivomme, että lähetät käsikirjoituksen paperikopiona. Ideat ja erimuotoiset ehdotukset voit lähettää sähköpostitse, mutta kokonaisia käsikirjoituksia tai kuvamateriaalia emme voi ottaa vastaan sähköisessä muodossa, ellei näin ole erikseen sovittu.

Kerro saatekirjeessä lyhyesti kirjaideastasi ja varmista, että nimesi ja yhteystietosi löytyvät sekä saatekirjeestä että käsikirjoituksen ensimmäiseltä sivulta. Kuvaile saatteessa myös teoksesi kohderyhmä ja kerro, jos suunnittelemasi teos liittyy johonkin ajankohtaan tai tapahtumaan.

Tutustumme kaikkiin meille saapuneisiin käsikirjoituksiin ja kirjaideoihin, mutta valitettavasti emme voi antaa palautetta kaikista saamistamme käsikirjoituksista.

Lähetä kokonaisesta käsikirjoituksesta ja siihen liittyvistä kuvaoriginaaleista vain kopiot. Säilytämme meille saapuneita käsikirjoituksia kolme kuukautta. Palautamme ne ainoastaan pyynnöstä.

Lähetä käsikirjoituksesi osoitteeseen:

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy
Kirjatuotanto
Itälahdenkatu 27 A 3. krs
00210 Helsinki

 

Mielessä tilauskirja esimerkiksi yrityksen tai yhteisön lahjaksi tai historian yksiin kansiin saattamiseksi? Teemme tilaustuotteita sitoutuneesti ja ammattitaidolla. Lue lisää täältä.

 

Lisätietoja:

Yleinen tietokirjallisuus
kustannuspäällikkö Ulla Salmi
puh.09 6877 4556
ulla.salmi@kirjapaja.fi

Lastenkirjallisuus, oppimateriaalit
kustannuspäällikkö Tanja Poskela
puh. 09 6877 4539
tanja.poskela@lastenkeskus.fi

 

Seurakunnat, hengellinen kirjallisuus, teologia
kustannuspäällikkö Eeva Johansson
puh. 09 6877 4515
eeva.johansson@kirjapaja.fi

 

Mitä kustantaja tekee?

Syksyn 2018 uutuudet

Lasten Keskuksen ja Kirjapajan syksyn 2018 uutuusteoksissa ihmetellään maailmaa, tehdään matkaa rakkauteen ja menetykseen, pureudutaan naisten aggressioon ja perataan ravitsemustiedon ristiriitaisuuksia. Käsitellyksi tulevat eläinten hämmästyttävät jutut, robottien ihmeellinen maailma, tasavallan presidentit ja suomalaisten naisurheilijoiden vaiheet. Kirjanystävät viedään eurooppalaisten kaupunkien kaduille ja suurten ikäluokkien vuosikymmeniin. Runot kuljettavat rakkauteen, ihmiselämän vuodenkiertoon – ja fantastisiin mielikuvitusmaailmoihin!

Scroll Up