Tommy Hellsten ja muusikko Tommi Kalenius esiintyvät kiertueella eri puolilla Suomea

Tommy Hellsten esiintyy yhdessä muusikko Tommi Kaleniuksen kanssa yhteensä seitsemällä paikkakunnalla. Kosketus-kiertue on jatkoa menestyksekkäälle ja kirkot täyttäneelle Kasvotusten-kiertueelle, jonka he tekivät kaksi vuotta sitten. Tilaisuuksista ensimmäinen on  3.9. Turussa.

Kiertueella julkaistaan uutta tuotantoa molemmilta. Tommy Hellsten julkaisee uuden kirjansa Enää en pelkää - Kirja rakkaudesta, ja Tommi Kalenius yhteisalbumin Ninni Poijärven kanssa. Myös Ninni liittyy kiertueen vahvuuteen. Järjestävinä tahoina ovat Music Box Helsinki, Puisto Live sekä WisdomHouse.

”Kiertueen nimi ’Kosketus’ löytyi helposti. Se on kuin hipaisu tai aavistus jostain, mikä on meitä itseämme suurempaa, jotain mitä me emme voi ymmärtää mutta jonka voimme silti kokea. Meillä kaikilla on tarve tulla syvältä kosketetuiksi, sillä meissä asuu pyhyyden tarve. Olemme pohjimmiltamme selittämättömiä. Siksi mysteeri kiehtoo meitä, se löytää meissä kaikupohjan”, Tommy Hellsten kertoo

”Olemme pitäneet yhteyttä ja miettineet tätä mahdollisuutta. Kumpikin olemme saaneet paljon myös toiveita, että kai te vielä jatkatte. Myös kummankin elämänkulku on ollut sellaista, että löysimme sisällön, joka inspiroi”, Tommi Kalenius valottaa.

”Kosketus on sinulle, joka joka kaipaat jotain muuta. Se koskettaa syvemmältä, se on enemmän kuin viihdettä tai ajankulua. Kosketus on tapahtuma, joka jää olemaan sinussa, viipyy sinussa. Se soittaa ihmisyytesi syvimpiä kieliä.” -Tommy

 

Alla syksyn esiintymisaikataulu:

03.09. klo 19 Mikaelin kirkko TURKU

06.09. klo 19 Kallion kirkko HELSINKI

10.09. klo 19 Pirkkalan kirkko PIRKKALA

11.09. klo 19 Taulumäen kirkko JYVÄSKYLÄ

17.09. klo 19 Vaasan kirkko VAASA

18.09. klo 19 Oulun tuomiokirkko OULU

11.12. klo 19 Porvoon tuomiokirkko PORVOO

Liput:
- ennakkoon 25€ www.ticketmaster.fi

- ovelta 30€ (mikäli lippuja jäljellä)

- Tutustu myös näihin -

Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon fantasiaromaani M...

lue lisää

Uudessa Lasten virressä lasten ääni kuuluu monin tavoin

lue lisää

Lasten Keskus Helsingin Kirjamessuilla 2022

lue lisää