Tietoa ja tarinoita Kirjan ja ruusun päivään!

Kirjan ja ruusun päivä on 23.4., ja tänä vuonna koko huhtikuun viimeinen viikko vietetään mahtavien lukuhetkien ja seikkailujen parissa, etsitään tietoja ja sukelletaan tarinoihin!

Kirjan ja ruusun päivän kampanjan ajan (23.–28.4.) seuraavat teokset ovat tarjouksessa -30 % . Lukuiloa!

 

Kuinka suuri on suuri kirjan etukansiKuinka suuri on suuri? – Vertailujen kirja

Vertailemme ympärillämme olevia asioita koko ajan. Mittailemme, kuka on luokan pisin ja arvioimme, mikä kahvilan kakkupaloista on isoin. Tämä kirja vie vertailun aivan uusiin, mielikuvituksellisiin mittasuhteisiin. Vertailu voi olla todella villiä, outoa ja mahtavaa!

 

Osta verkkokaupasta

 

 

 

Niemelä Kirkkopelto Kaiken kadottajan arvoitus kirjan etukansiPikkiriin pulmatoimisto: Kaiken kadottajan arvoitus

Vilskeessä on alkanut tapahtua kummia. Sukkia, myssyjä ja jopa kenkiä häviää aivan itsestään. Kuinka ollakaan, Nysä Nörtin kaverin pienen kaverin Pikkiriin pulmatoimisto on pian valmis pelastamaan kaupunkilaiset näkymättömältä kaiken kadottajalta! Pikkiriin pulmatoimisto on helppolukuinen sarja juuri lukemaan oppineille. Se perustuu Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon Vilske-aapiseen luomaan satumaailmaan.

 

Osta verkkokaupasta

 

 

Tule mukaan, sanoi leijona

Arjen touhut sujuvat sutjakkaasti, kun väliin lurauttaa lorun. Kirjassa loruillaan ystävyydestä, päivän touhuista, ajan kulumisesta ja erilaisista tunteista. Kirjan lorut sopivat hyvin niin päiväkodin askareiden kuin kodin touhujenkin lomaan. Yksin ei tarvitse jäädä kenenkään, vaan kaikki mukaan, komentaa Leijona!

 

Osta verkkokaupasta

 

 

Mistä sade tulee?

Sataakohan tänään? Miten lumihiutaleet syntyvät? Kuinka kuuma Aurinko on? Miksi ukkonen on niin äänekäs? Milloin voi nähdä sateenkaaren? Iloisesti kuvitetun Fiksut faktat -sarjan tietokirjan kysymykset ja luukkujen takaa paljastuvat vastaukset auttavat lasta ymmärtämään häntä ympäröiviä sääilmiöitä.

 

Osta verkkokaupasta

 

- Lue myös muista uutuuksistamme -

Pauliina Kainulaisen teos puhuu luontoyhteyden ja kohtu...

lue lisää

Menestysteos kirjakauppiaan elämästä on ilmestynyt suom...

lue lisää

Voimaa vuosiin -kirja neuvoo, miten vireystila ja lihas...

lue lisää

JAA TIEDOTE

Scroll Up