Suomen Kirjailijaliitto palkitsi Hannu Mäkelän

Suomen Kirjailijaliitto on myöntänyt tunnustuspalkinnon kirjailija, taiteen akateemikko Hannu Mäkelälle.Palkinto jaetaan tunnustuksena kirjailijan koko tähänastisesta tuotannosta ja työstä suomalaisen kirjallisuuden hyväksi. Kirjailijaliitto jakoi palkinnon kevätkokouksessaan 18.4.2018. Palkinto on suuruudeltaan 10 000 euroa.

Hannu Mäkelä on kirjoittanut ja toimittanut vuodesta 1965 alkaen lähes kaksisataa teosta. Hänen tuotantonsa kuuluu romaaneja, runoja, näytelmiä, kuunnelmia, tietokirjoja ja lastenkirjallisuutta. Hän on saanut työstään lukuisia tunnustuksia ja taiteen akateemikoksi hänet nimitettiin vuonna 2016.

Mäkelältä ilmestyi alkuvuodesta Kirjapajan julkaisemana teos Krimiturkkinen karhu – Venäjääkotikäyttöön, ja syksyllä tuotteliaalta kirjailijalta ilmestyy Kirjapajan julkaisemana teos Valo – kertomus rakkaudesta. Näissä teoksissaan hän kuljettaa lukijan ihmisten Venäjälle, puolison kautta läheiseksi tulleen elämänmenon iloihin ja suruihin. Hän kirjoittaa myös rakkaudesta ja kuolemasta, sielunkumppanin löytämisestä ja menettämisestä.

Hannu Mäkelä Krimiturkkinen karhu kirjan kansi               Hannu Mäkelä Valo kirjan kansi

- Tutustu myös näihin -

Syksyn lastenkirjoissa kiukutellaan, riimitellään, filo...

lue lisää

Tietosatukirja käsittelee ympäristön kuormittumista ja ...

lue lisää

Jukka Itkosen Koira nimeltä Mutsi on Lasten LukuVarkaus...

lue lisää

JAA TIEDOTE

Scroll Up