Pikkiriin pulmatoimisto selvittää!

Vilskeen kaupungin järjestyksenvalvojalla Nysä Nörtillä on mielikuvitusystävä nimeltä Pikkirii. Se on hyvin pieni ja hiljainen otus, mutta se tarttuu toimeen, kun Vilskeen kaduilla ja kujilla tapahtuu kummia! Silloin kun Nysä Nörtti raapii neuvottomana päätään,  Pikkirii toimii ja selvittää arvoituksia.

Pikkiriin pulmatoimisto on helppolukuinen ja sopivasti jännittävä sarja juuri lukemaan oppineille. Sarja perustuu Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon Vilske-aapiseen luomaan kiehtovaan ja hassunhauskaan satumaailmaan.

Tästä saat tulostettua Pikkiriin omat jutut sarjan lukijalle:

Pikkiriin salapoliisikortti

Pikkiriin kirja-arvio

Pikkiriin salapoliisilukupiiri

Villasukkavoron arvoitus

Pikkiriin pulmatoimiston uusin tapaus vaikuttaa kinkkiseltä. Voro on vienyt leipuri Ilmi Jauhopilven salaisimman reseptin, hupsiskupskakun ohjeen! Johtolankoja on niukasti: raollaan oleva ikkuna ja villasukan jäljet leipomon jauhoisella lattialla. Syysrieha lähestyy - miten kaupunkilaiset nyt saavat rakastamaansa kakkua juhlassa? Ja miksi ihmeessä Milla Myssyhyyry piileskelee salamyhkäisesti talossaan?

Jättikurlun arvoitus

Pulmatoimiston älynnystyröitä kaivataan jälleen, kun Mörjölän metsän uumenista alkaa kuulua kummallista kurlutusta. Pian koko Vilske kohisee Mörjölän kurlusta. Onko se todellakin tarunhohtoinen, mustikoita rakastava metsien Jättikurlu? Pitäisikö sitä suojella vai pelätä? Ja miten koulunsa paras röyhtäilijä, lapsi nimeltä Rusokki, liittyy tähän kaikkeen?

Niemelä Kirkkopelto Kaiken kadottajan arvoitus kirjan etukansi

Kaiken kadottajan arvoitus

Vilskeessä on alkanut tapahtua kummia. Sukkia, myssyjä ja jopa kenkiä häviää aivan itsestään. Kaupunkilaisia on alkanut suorastaan pelottaa. Järjestyksenvalvoja Nysä Nörtti raapii neuvottomana päätään, mutta Pikkirii päättää toimia. Pikkiriin pulmatoimisto on pian valmis pelastamaan kaupunkilaiset näkymättömältä kaiken kadottajalta!