Mustan Kuun majatalo vie jännittävään seikkailuun salaväen maailmaan...

Perhoshullu Saimi Salaper ja hänen eläinlääkäri-isänsä saapuvat Sinimäen kaupunkiin perustaakseen luonnonvaraisten eläinten sairaalan. Sattuman oikusta he ostavat salaperäisen vanhan majatalon. Rakennus Ylämäenkadulla ei ole mikä tahansa huojuva huvila, vaan sen ovien takaa kantautuu mystisiä ääniä, pihalla liihottelee harvinaisia perhoslajeja, ja katolla törröttää… lohiskäärmeiden orsi. Vähitellen talo paljastaa Saimille outoja ja riemastuttavia salaisuuksiaan ja Mustan Kuun majatalo vie sekä Saimin että lukijan jännittävään seikkailuun salaväen maailmaan.

Musta Kuu -sarjassa ajankohtaiset luonnonvaraisten eläinten ja ympäristön suojelun teemat nivoutuvat raikkaalla tavalla kansanperinteeseen ja mytologiaan.

Reettä Niemelä on palkittu runoilija ja lastenkirjailija.

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia suosittuja kuvakirjoja ja oppimateriaalisarjoja. Hänet tunnetaan muun muassa Molli– ja Piki-hahmoista.

Mustan Kuun majatalo -kirjan etukansi.

Mustan Kuun majatalo

Saimi Salaper asettuu eläinlääkäri-isänsä kanssa vanhaan majataloon, jonka ovien takaa kantautuu mystisiä ääniä ja pihalla liihottelee harvinaisia perhoslajeja.

Saimi pääsee osalliseksi talon salaisuuksista, ja pian Mustan Kuun majatalo Ylämäentiellä tarjoaa turvapaikan salaväkeläisille: hiisille, räpeltäjille, keijuille, peikoille, ilkinakkeleille ja muille luonnonhengille. Mutta vain siinä tapauksessa, että eräs ihminen, salamieli, haluaa auttaa. Samaan aikaan oven takana maailmaa vaanii uhka, jota kukaan ei vielä osaa aavistaa…

Maagisen jännittävä seikkailu aloittaa uuden fantasiatrilogian, jossa Saimi ja hänen ystävänsä hiisiprinsessa Anskariina, kyklooppi Tuffe Kloppi, painajainen Hilja Hahmoton, yksisarvinen Silkki, koirankuonolainen Ulvos Hukkanen, maahinen Pikkukorva ja lajinsa viimeinen jeti Kallanen tempautuvat uskomattomaan tapahtumien vyyhteen salaväen pelastamiseksi…

Ilmestyy myös e-kirjana ja äänikirjana!

Mustan Kuun majakka

Saimin ja salaväen seikkailu jatkuu Mustan Kuun majakan maisemissa…