Empun eläinhotelli

Jokaisen eläinrakkaan unelma: oma lemmikkihotelli! Emppua ja hänen ystäviään potkaisee onni, sillä he pääsevät perustamaan hotellin lemmikeille. Touhua riittää, eikä eläinhotellin arki ole ikinä yksitoikkoista, kun hotellin uudet kekseliäät ja vauhdikkaat asukkaat järjestävät kommelluksia.

Helppolukuinen sarja sopii hyvin lukemaan opetteleville ja vastikään lukemaan oppineille sekä tietenkin kaikille eläinrakkaille!

Sarjan seikkailut ovat Tittamari Marttisen käsialaa ja kuvitus Valpuri Kerttulan.

Saparoita ja salaisuuksia

Empun eläinhotellissa tapahtuu taas, kun tuttujen asukkaiden seuraksi saapuu kaksi uutta vierasta: pieni ja vikkelä Tessa-possu sekä palloihin hullaantunut labradorinnoutaja Jalo.

Leppoisan kesäisestä saariretkestä kehkeytyy melkoisen myrskyisä seikkailu, jonka tiimellyksessä Tessa-possu pääsee yllättämään taidoillaan. Mutta minne Jalo katoaa? Vakoileeko joku hotellin väkeä?

Kekseliäs karkulainen

Empun eläinhotellissa riittää puuhaa ja vauhtia. Uusiksi asukkaiksi saapuvat vikkelä terrieri Pyry ja ujo Uula-aasi. Hotellissa viihtyvät myös tutut karvaiset ja höyhenpeitteiset kaverit.

Vauhdikas Pyry-koira on takuuvarmasti siellä, missä sattuu ja tapahtuu. Innokkaana se karkailee omille teilleen tuon tuosta. Empulla, Annalla ja Lennillä on kädet täynnä työtä, ja joukkio päätyy milloin kissojen taitokilpailuun, milloin sup-laudalle. Mutta missä ovat Uulan kadonneet porkkanat? Miksi lähipuisto vetää kummasti puoleensa? Miten Pyry voi olla kaikkialla yhtä aikaa?

Emppu perustaa eläinhotellin

Uusi helppolukuinen kirjasarja alkaa! – Emppu toteuttaa ystäviensä kanssa unelman ja perustaa eläinhotellin lemmikeille. Huonekaluja maalataan, temppuratoja rakennetaan, leluja hankitaan ja herkkuosastokin pitää perustaa.

Eläinten kanssa sattuu ja tapahtuu, ja tarvitaan monta jännittävää käännettä ennen kuin selviää, mistä Jekku on löytänyt nakkikätkön, miten kummassa Teemu-rotta on saanut kultaisen koripallon ja mitä sävelmää Peppi aina visertää. ... Mutta lemmikit ovat niiiiiiin ihania!