Hyvinvointia kirjoista tammikuussa

Tammikuu on Kirjalla kuntoon -teemakuukausi. Kirja on hyvä matkakumppani moneen, myös hyvän elämän etsimiseen, terveellisten valintojen tekemiseen ja itsetuntemuksen kehittämiseen.

Pyöräytetään uusi vuosi käyntiin vaikka näissä merkeissä:

 

Soili Poijula Resilienssi kansiResilienssi – Muutosten kohtaamisen taito

Miten selviytyä muutoksista ja takaiskuista? Resilienssi auttaa meitä joustamaan ja orientoitumaan muutoksissa uudelleen. Mitä parempi on resilienssin kykymme, sitä mielekkäämmin ja menestyksekkäämmin selviydymme ja palaudumme muutoksista. Miten omaa resilienssiään voi kehittää?

 

 

 

Taina Laane Unen lahjoja kirjan kansiUnen lahjoja – Kirjeitä hänelle joka valvoo

Unen lahjoja on uudenlainen kirja unettomuudesta: se on unettoman lempeä ystävä, joka tuo lohtua yön ahdistaviin hetkiin. Taina Laane kirjoittaa hänelle, joka valvoo, ja kertoo myös omista kokemuksistaan: mitä unettomuus on hänelle opettanut ja miten hän on päätynyt nukkumaan syvästi. Mukana konkreettisia mindfulness-harjoituksia.

Muista myös Unen lahjoja -äänikirja ja e-kirja!

 

 

Heli Harjunpaa Kiitollisuuden jooga kirjan kansiKiitollisuuden jooga – Hyvinvointia jokaiseen päivään

Hyvän olon ainekset ovat lopulta varsin yksinkertaisia – levollinen läsnäolo ilman arvostelua, luonnollinen hengitys ja liike sekä kohtuullinen ravinto. Kiitollisuuden jooga opastaa kuulostelemaan omaa tilaa levollisesti, ilman suorittamista. Se perustuu lempeisiin liikkeisiin, jotka auttavat levollisuuden löytämisessä ja tukevat tasapainoa, liikkuvuutta ja lihasvoimaa.

 

 

Hallenberg Parempaa kohti kirjan kansiParempaa kohti – Voi hyvin sairaudesta huolimatta

Terveyden menetys on aina kriisi. Paraneminen voi kestää pitkään, ja joskus sairaudesta tulee pysyvä kumppani. Suhde itseen, lähiympäristöön ja elämään voi sairauden myötä muuttua paljon. Parempaa kohti auttaa tarkastelemaan omaa suhtautumista sairastumiseen, sairauteen ja sen vaikutuksiin.

 

 

 

Satu Kaski Marianne Miettinen Onnistumisen taidot kirjan kansiOnnistumisen taidot – Löydä tie tavoitteisiin

Tiet onnistumiseen ja omien isojen ja pienten tavoitteiden saavuttamiseen voivat olla monenlaisia, joskus helppoja, sattumallakin höystettyjä, joskus taas suuria ponnisteluja vaativia. Tavoitteet voivat olla henkilökohtaisia tai ryhmän yhteisiä. Onnistumisen taidot kertoo, kuinka tavoitteisiin kannattaa pyrkiä ja miten ne saavutetaan.

Muista myös e-kirja!

 

 

Päästä irti – Vapaudu tunnelukoista

Päästä irti -suosikkiteoksen uusi laitos johdattaa lukijan elämään täyttä elämää. Kirja tarkastelee suosittua läsnäolon teemaa tunnelukkojen näkökulmasta ja tarjoaa keinoja lukkojemme avaamiseen. Kirjan uudessa laitoksessa on mukana täysin uusia lukuja läsnäolosta ja tunnelukoista.

Muista myös Päästä irti -äänikirja ja e-kirja!

 

 

 

Pötyä pöydässä kirjan etukansiPötyä pöydässä – Älä usko kaikkea, mitä ravinnosta sanotaan

Ravinnosta on tarjolla paljon erilaista, varsin ristiriitaistakin tietoa. Mihin ja kehen uskoa, jos haluaa syödä terveellisesti? Ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen perkaa ravitsemustiedon uskomuksia ja usein harhaanjohtavia, hätkähdyttäviä väitteitä. Teos auttaa lukijaansa arvioimaan ravintoväitteiden paikkansapitävyyttä ja erottamaan luotettavan tiedon epäluotettavasta.

Muista myös e-kirja!

 

Vihainen nainen – Hyvä paha aggressio

Mitä aggressio kertoo ja mistä naisen aggressio nousee? Miten se vaikuttaa hänen elämäänsä? Voiko nainen tunnustaa aggression tunteitaan, kun häneltä useimmiten yhä oletetaan sopuisuutta?  Vihainen nainen avaa aggression moni-ilmeisyyttä ja johdattaa tarkastelemaan sen ilmenemistä omassa elämässä, ihmissuhteissa ja lähiympäristössä.

Muista myös e-kirja!

- Tutustu myös näihin -

Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon fantasiaromaani M...

lue lisää

Uudessa Lasten virressä lasten ääni kuuluu monin tavoin

lue lisää

Lasten Keskus Helsingin Kirjamessuilla 2022

lue lisää